FAN Courier se alatură proiectului R-Create


Start-up-ul #R-Create vine în ajutorul industriei de curierat cu o soluție care își propune să reducă semnificativ poluarea și risipa introducând pe piața românească un ambalaj Returnabil, Reutilizabil și Reciclabil.

Acest ambalaj este fabricat din propilenă, un material durabil și poate fi utilizat fără eforturi de către comercianți și consumatori.

Din dorința de a renunța la ambajele de unică folosință rezultate din comenzile online și pentru că dorim să încurajăm inițivativele care au ca scop protejarea mediului, FAN Courier se alătura proiectului #R-Create în parteneriat cu Cărturești.

Ce trebuie să facem noi?

Curierul merge la adresa destinatarului, desigilează ambalajul în fața clientului, îi predă produsele comandate și ia ambalajul inapoi.

Toate expedierile sunt notate cu serviciul Rbs: la Restituire se va selecta informația "Retur Ambalaj" și la Observații se va completa "Retur ambalaj".

La final, trebuie înregistrat AWB de retur, care se va introduce în spațiul dedicat al ambalajului #R-Create și acesta se va întoarce la Expeditor.