Flota FANtastică se mărește cu 3 noi modele electrice


Pentru mulți dintre noi, anul 2020 este unul al schimbărilor și al transformărilor.

La FAN urmează implementarea unor proiecte și initiative noi, deci putem spune că este și anul care marchează începuturi.

De exemplu, flotei FANtastice de masini i se alătura 3 autovehicule electrice noi, gata să ne arate că a fi eco este mai mult decât o modă.

Primul astfel de autovehicul achiziționat este un e-Crafter Volkswagen. Îl poți identifica ușor după colantul FANeco, mai ales că este deja pe traseu alături de curierii zonei 8.

e-Crafter VW, este un model 100% eco-friendly, atinge o viteză de până la 90 km/h, are o autonomie de transport de 173 km și poate transporta în jur de 970 de kg. Modelul este prevăzut cu baterie litiu-ion ce poate fi încărcată în 45 de minute cu ajutorul unei stații rapide de 40kW.

În curand i se vor alătura un e-Golf VW, automobil pentru pasageri ce poate atinge o viteză de până la 160 km/h și un Renault Kangoo Z.E., ce urmează să ne ajute la transportul coletelor.
e-Golf VW vine echipat cu un motor electric puternic, aproape complet silenţios, ce asigură o accelerare impresionantă şi permite totodată condusul eficient. Acest model asigură o autonomie de maximum 231 km și are un sistem inteligent de reîncărcare.

Kangoo Z.E., aşa cum îl numeşte Renault, are o baterie cu o capacitate mare de stocare a energiei și o automonie de 270 de km pe care îi poate parcurge. Volumul de mărfuri pe care îl poate transporta o astfel de maşină este de până la 650 de kg.

Ne auzim în curand cu alte vești bune!