Ambalajele de protecție vin într-o nouă formulă


Începând cu 1 octombrie cutiile de carton prind noi forme și dimensiuni și împreună cu plicurile vor avea parte de o nouă înfățișare.

Diversificăm gama de ambalaje cu 14 modele diferite de împachetare, fiecare dintre ele gândite și concepute de oamenii iscusiți de aici din FAN pentru a oferi protecția necesară coletelor, în funcție de specificul produselor expediate de clienți.

Prin această inițiativă ne propunem să eficientizăm procesul de sortare al coletelor, asigurând mai multe forme de cutii pentru expediții cu greutăți diferite care să se încadreze în limita de dimensiune admisă de sistemul de benzi și să micșorăm procentul de deteriorare al acestora.

Fiecare cutie va avea afișată: greutatea maximă admisă, modalitatea de pliere, elementele de păstrare în bune condiții a materialelor de carton și codul de bare pentru comercializarea acestora.

Toate ambalajele, inclusiv plicurile din plastic vor putea fi achiziționate contra cost de clienți în oricare dintre recepțiile FAN Courier din București și din țară și în contul lor SelfAWB dacă au contract cu noi.

Vezi aici costurile și dimensiunile materialelor -> https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2020/10/PDF_ambalaje-noi_fdbk_6.pdf

Fii pe fază pentru a afla și alte vești. :)