Reînnoim echipamentele PDA


După un lung proces de muncă, zeci de persoane din diferite departamente implicate, efort și multă dedicare, procesul de înlocuire al dispozitivelor PDA a fost finalizat cu succes.

Noile echipamente vor intra în dotarea tuturor curierilor FAN până la jumătatea lunii octombrie și îi vor ajuta la creșterea productivității lor și a calității serviciilor prestate.

Noul model Honeywell vine într-o formă modernizată, cu un nou soft, Android 9 și cu îmbunătățiri la nivel de design și functionalitate. Este un dispozitiv de top cu o fiabilitate superioară, iar în prezent se află printre cele mai utilizate dispozitive în industria de curierat.

Înlocuirea dispozitivelor PDA face parte dintr-un amplu program de ”upgrade tehnologic”, pe care l-am demarat în contextul accelerării proceselor de digitalizare și robotizare. Astfel, pe lângă achiziționarea a 3700 de terminale am dezvoltat și o nouă aplicație de curierat care va rula pe acestea.

Spre deosebire de modelul anterior, Honeywell CT60 are o dimensiune mai mică, e mai ușor de manevrat și are GPS inclus. Datorită tehnologiei avansate a aplicației crește performanța în timpul de răspuns al programelor, iar comunicarea datelor din teren către sistemele centrale se desfășoară într-un mod optim. Noua aplicație oferă totodată și o flexibilitate extrem de utilă pentru dezvoltările ulterioare ale soluției implementate.

Și pentru că ne-am dorit să simplificăm puțin mai mult lucrurile, am creat un meniu mai intuitiv și ușor de folosit, care să îi ajute pe colegii noștri să fie mai rapizi în jungla urbană.

Stai pe aproape să vezi ce alte vești îți pregătim.