Norme de prevenire a infectării cu virusul SARS-CoV-2


În contextul în care numărul de infectări cu virusul COVID-19 crește alarmant, reamintim de obligativitatea respectării normelor de igienă și sănătate publică.

 • Respectă distanța socială față de cei din jur și utilizează măsurile de protecție puse la dispoziție ta pentru prevenirea infectării cu COVID-19!
 • Poartă masca!
 • Dezinfectează-ți cât mai des mâinile cu o soluție pe bază de alcool sau cu apă și săpun timp de 20 de secunde.
 • Evită contactul direct cu ceilalți colegi pe cât posibil. Salutul prin atingerea mâinilor, îmbrățișările sau sărutul pe obraji sunt interzise!
 • Evită circulația între celelalte departamente, dacă nu este neapărat necesară prezența fizică. Îți recomandăm să folosește canale online de comunicare (e-mail, telefon, video call).


 • ESTE INTERZISĂ PREZENȚA LA MUNCĂ:
  Dacă ai simptome de răceală sau gripă (durere în gât, tuse, dureri musculare, dureri de cap, temperatură, absență gust și/sau miros etc.) anunță superiorul direct și rămâi acasă.

  Fiecare dintre noi are responsabilitatea morală de a se proteja. Protejându-ne pe noi, îi protejăm și pe cei din jur.  Ce pot să fac dacă prezint simptomele menționate mai sus?

  1. Informează-l pe superiorul direct de starea ta de sănătate.

  2. Contactează medicul de familie pentru a primi indicații și recomandări în privința tratamentului corespunzător.

  3. Dacă dorești să obții mai multe informații despre virusul COVID-19 apelează gratuit numărul TELVERDE 0800.800.358.  Ai grijă de tine!