SelfAWB Ocazional trece la un alt nivel


Aplicația SelfAWB vine într-o nouă formă pentru clienții cu cont ocazional.

Au avut loc schimbări majore atât la nivel de grafică, cât și de structură , acest refresh aducând cu el mai multe beneficii, față de versiunea anterioară.

Noul design al site-ului vine în note cromatice mai moderne și mai “vii”, cu o interfață responsive, optimizată pentru utilizarea pe device-uri mobile cu rezoluții mici și cu un meniu mult mai accesibil și intuitiv.

Printre cele mai importante avantaje aduse în noul meniu Self AWB – client ocazional , putem enumera faptul că:

Rubrica “Consolă” a primit un upgrade, iar acum clienții vor beneficia de o sectiune tip Dashboard, unde pot identifica statisticile fiecărui AWB creat.

Procedura de generare a AWB-ului a fost regândită, astfel încât să faciliteze plasarea comenzilor. După salvarea AWB-ului, datele necesare pentru chemarea curierului sunt preluate direct în acest ultim pas pentru finalizarea fluxului de expediere.

A fost creat un meniu dedicat gestionării bazei de date cu destinatari interni și externi, similar ca funcționalitate cu cel prezent în aplicația SelfAWB pentru clientul cu contract, cu posibilitate de adăugare, import și editare destinatari

Meniul de borderouri a fost optimizat, iar acum există opțiunea de a elimina posibilitatea de emitere a borderoului fizic de predare primire.

Ne-ar bucura să ne oferi feedback-ul tău! Dacă ai sugestii sau recomandări ne poți scrie pe comunicare.interna@fancourier.ro.