#LunaFemeilorFANtastice: Interviu Gabriela Crișu, Back Office Sales Manager
Luna martie a fost cu și despre #femeiFANtastice, a fost despre aducerea-aminte a importanței “femeilor din viața noastră”, dar mai mult de atât, a fost despre a oferi femeilor o voce și o poziție autentică în care să se exprime.

În această lună, colegele din echipa FAN au preluat „microfonul” și ne-au împărtășit o mică parte din experiența lor personală.Î: Ce îți place la jobul tău?

R: Jobul meu poate fi asociat cu o diversitate de situații și provocări. Există o permanentă schimbare și din acest motiv activitatea nu poate deveni monotonă. Sunt o fire deschisă pentru noi provocări, dorind să lărgesc orizonturile, iar postul pe care îl ocup, îmi oferă zilnic noi provocări de care mă bucur să le întâmpin. Îmi plac oamenii cu care lucrez și spiritul de echipă.Î: Care a fost cea mai mare provocare sau obstacol pe care l-ai întâmpinat și l-ai depășit la job?

R: O provocare a fost aceea de a cunoaște și a înțelege întregul proces de curierat. Complexitatea și diversitatea situațiilor au fost și vor rămâne o adevarată provocare.Î: Ce e dificil pentru o femeie în mediul în care lucrezi și cum ai vrea să schimbi asta?

R: Din punctul meu de vedere nu este dificil. Trebuie doar să îți placă ceea ce faci, să te adaptezi, să te integrezi si nu va fi dificil. Oamenii când se gândesc la curierat, se gândesc la curierii care le livrează zilnic expedițiile, care în general sunt bărbați. Curieratul nu este numai despre bărbați. În mare parte, birourile sunt ocupate de femei. Sistemul intern, în sine, partea de operațional, într-adevăr, este o parte care se mulează mai mult pentru partea bărbătească, dar în partea de comercial, pot fi atât femei, cât și bărbați. Atât timp cât ești determinat, încrezător și dornic, nimic nu poate fi dificil sau imposibil. Sistemul este foarte bine pus la punct, colaborând cu toții, am evoluat și evoluăm împreună!Î: Care sunt motivele pentru care te bucuri că ești femeie?

R: Cea mai mare bucurie este faptul că sunt mamă. Este bucuria ce nu poate fi înlocuită cu nimic altceva.Î: Care sunt femeile pe care le admiri și de ce?

R: Admir femeile independente, puternice și capabile să se descurce singure indiferent de situații sau provocări. Acele femei care își urmăresc scopul și nu se vor lăsa niciodată învinse.Î: Ce ai vrea să vezi schimbat în societate în jurul tău?

R: Societatea este într-o continuă schimbare, iar asta vine din percepția fiecărui individ. Fiecare dintre noi ne raportăm la cum vedem lucrurile din perspectiva fiecăruia. Dacă sunt în direcția pe care noi o considerăm a fi bună o vom numi schimbare pozitivă, dacă nu, va fi schimbarea negativă. În general mă adaptez la realitate și găsesc soluții favorabile indiferent de schimbare.Î: Ai vreun sfat pentru femeile care lucrează sau și-ar dori să lucreze într-o industrie predominant masculină?

R: A lucra într-un mediu majoritar masculin este un privilegiu. Respectul și colaborarea vor fi foarte ușor de obținut. O femeie puternică, poate excela profesional, atât la un loc de muncă majoritar masculin, cât și la un loc de muncă majoritar feminin. Tot ce contează este interesul față de job, implicarea și atenția oferită situațiilor întâmpinate. Așa cum am precizat și anterior, nimic nu poate fi imposibil, atunci când există dorința.